Balico Real Kft.

kiskereskedelem, ingatlan

A Balico Real Kft. kereskedelmi egységek számára potenciálisan hasznosítható ingatlanok tulajdonjogát szerezte meg, azokat a mai kor követelményeinek megfelelően korszerűsíti/fejleszti, illetve a szükséges mértékben átépíti, és azok hosszú távú bérbeadása által hasznosítja. A Társaság első beruházása a Balatonalmádiban megnyílt bevásárlóközpont volt, melyben Aldi, Rossmann és PEPCO üzletek is találhatóak.

EnerinLogo.png

Enerin Financial Befektetési és Vagyonkezelési Zrt.

energetika

Az ENERIN azzal a céllal alakult, hogy az elavult közvilágítási rendszerek felújításában, ezáltal az energiafelhasználás racionalizálásában komoly szerepet vállaljon. A társaság az elmúlt évek során közel 140 településen valósította meg – a helyi önkormányzatokkal együttműködve – a közvilágítás modernizálását.

folly.jpg

Folly Herba Zrt.

kis- és nagykereskedelem

A Folly Herba Zrt. célja a Folly Arborétum és Borászati Kft. által – a részben saját badacsonyörsi arborétumában termő alapanyagokból – előállított, különböző gyógynövény készítmények (pl. kozmetikumok, szörpök, teák, szőlőmagliszt, stb.) kizárólagos értékesítése. A Társág törekszik olyan viszonteladói hálózat kiépítésére, amely révén sikeresen felvirágoztatható a termékek hazai értékesítése, és amely alapjául szolgálhat egy esetleges jövőbeli külföldi piacra lépéshez is.

Gret Green Renewable Technologies Zrt.

energetika

A Társaság fókusza jellemzően, de nem kizárólag, hazai önkormányzatokkal kötendő hosszú távú szerződések alapján a szerződő felek tulajdonában lévő ingatlanok fűtési rendszereinek fejlesztése saját költségen, üzemeltetési, karbantartási és rendelkezésre állási díj ellenében. Az innovatív, korszerű, geotermikus fűtési rendszer működtetése lehetővé teszi a szerződött partnerek számára az energia-megtakarítást, a társaság számára pedig az eredményes működést. Az intézmények energetikai korszerűsítését minden esetben a mai kor leginnovatívabb, megújuló energia felhasználásán alapuló műszaki megoldásaival kívánja megvalósítani, szem előtt tartva a környezetszennyezés mértékének minimalizálását.

Plasma Technology Zrt.

energetika

A projekt célja, hogy több fajta, magas hőmérsékletű plazmafáklya rendszer egymásba ágyazásával olyan gazdaságos és kompakt rendszert alakítson ki, mely hulladékok feldolgozására és energiává alakítására egyaránt alkalmas. A rendszer a tervek szerint több lépcsőben közel 100%-ban újrahasznosítja, és a környezetet legkevésbé terhelő módon feldolgozza és energiává alakítja a keletkező termelési és kommunális hulladékokat.

Skála Team Investment Zrt.

kiskereskedelem, ingatlan

A társaság kereskedelmi egységek számára potenciálisan hasznosítható ingatlanok tulajdonjogát szerezte meg, és azokat a mai kor követelményeinek megfelelően átalakítva adta bérbe, illetve folyamatosan korszerűsíti azokat. A Társaság tulajdonában jelenleg három, hosszú távon bérbe adott ingatlanegyüttes van: egy Győr központjában, egy Székesfehérvár belvárosában és egy Budapest XIX. kerületében található.

Vinexcell Zrt.

borkereskedelem

A Vinexcell Zrt. a világbajnok és kétszeres Európa-bajnok spanyol válogatott, Andrés Iniesta borászata, a Bodega Iniesta által készített, kitűnő minőségű spanyol borok hazai kizárólagos kereskedelmét végzi.

A fentiekben – a teljesség igénye nélkül – azon vállalkozásokat mutattuk be röviden, amelyekben az alapjaink jelenleg tulajdonrésszel rendelkeznek. A lista  folyamatos feltöltés alatt áll.

CV Alapkezelő Zrt. 
1023 Budapest, Bécsi út 25.

Telefon: +36 1 346 7156
info@cvalapkezelo.hu